30+ toernooi

30plus-2013

Het 30+ toernooi is het laatste toernooi van het jaar en is een toernooi waar speelplezier en vooral gezelligheid centraal staan. Traditioneel wordt dit dubbel-toernooi begin november gespeeld en is bedoeld voor TC Twiske leden. Zoals de naam van het toernooi doet vermoeden is dit een toernooi voor de 30-plussers onder ons, maar de nieuwe 30+ commissie, onder aanvoering van Maurice Bakker, heeft deze regel enigzins versoepeld. Ook de 20-plussers mogen meedoen aan dit traditionele Twiske-toernooi  zoloang het deelnemende dubbelteam maar een gemiddelde leeftijd heeft van 30+.
Ieder jaar probeert de 30+commissie gedurende het toernooi een feestelijk thema te bedenken waarbij een toepasselijke feest/dans-avond niet zal ontbreken. Prijzen zijn niet zo belangrijk bij dit toernooi, maar deelname en gezelligheid des te meer !