Old Star Tennis '22

TPC 't Twiske en het ouderenfonds presenteren:

Old Star Tennis


Tennis
Bij Tennis & Padel Club ’t Twiske kunt u komen tennissen onder professionele begeleiding.
Bij Old Stars tennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen, aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennist u en werkt u tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. Er wordt regulair tennis gespeeld, maar ook het interessante ‘tennis met aanpassingen’. Aanpassingen zoals: dubbel spelen op een enkelveld, onderhands serveren en de bal twee keer laten stuiteren. Dat betekent dat het voor iedereen op elk niveau een lekker uurtje beweging geeft 

De kennismaking
Tijdens deze kick-off willen we je graag laten ervaren wat OldStars tennis inhoudt.
De trainingen worden gegeven door Franky Monteban van MTP, Monteban Tennis & Padel, aan de hand van het Athletic Skills Model (A.S.M).
Bij de eerste en tweede les is er een uitgebreide uitleg voor dat de les begint en na afloop een gezellige gezamenlijke afsluiting. Op ons terras is het heerlijk om even na te praten met en lekker drankje.

Programma Kick-Off en daarna

Twee kick off dagen: zaterdag 11 juni 2022 en zaterdag 18 juni 2022 om 11.00 uur 

11.00 uur:   Ontvangst met koffie/thee

                     Introductie en kennismaking 

                     OldStars training

12.30 uur:  Gezellige afsluiting

Na de eerste twee kick-off dagen zullen de lessen op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur zijn, in juni t/m oktober 2022. Niet in de zomer en niet tijdens andere evenementen op het park. Via de groeps app zal iedereen door de leraar op de hoogte worden gehouden.
Deelname is kosteloos, wel graag komen in sportoutfit en sportschoeisel is verplicht. Als u een tennisracket heeft, deze graag meenemen. Als u geen tennisracket heeft kunt u deze bij ons lenen. Voor tennisballen zorgen wij.

Aanmelden & Info
Om u aan te melden of als u nog vragen heeft: 
telefonisch bij Corry Schoonderwaldt 0624712564 of Mini Drost 0650205450 

Lid worden
Als u na de Old Stars periode lekker door wil tennissen kan dat natuurlijk! Meld u dan aan als lid bij TPC 't Twiske.  Vul het formulier in:  https://www.tc-twiske.nl/lid-worden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 684 3576

Tennisclub 't Twiske

Twiskeweg 99
1511BW Oostzaan

KVK-nummer

40617242