Tenniskamp bij 't Twiske

Het is eindelijk zo ver!

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover, de tennisleraren organiseren op 9 en 10 juli  het tenniskamp op onze eigen tennisclub!
Op het tenniskamp worden alleen maar leuke dingen gedaan. De standaard spectaculaire tennisactiviteiten, leuke extra spannende activiteiten en kamperen op de tennisbaan!

Ja, je leest het goed…. wij mogen -bij hoge uitzondering- namelijk op de tennisbaan kamperen!

Dus vergeet vooral niet jouw tent, slaapzak, kussen en zwemkleding mee te nemen. Zaterdagochtend 10.00 uur gaat het feest beginnen en zondag rond 16.00 zijn jullie weer bij de club  en mogen de ouders jullie ophalen. Voor de ouders: dus niet vóór 16.00 uur.
De kosten voor het kamp bedragen € 40,- p.p., gelijk contant te betalen bij de inschrijving.

Inschrijven?

Inschrijven kan op maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur bij de leraren op het park. Zij zijn aanwezig op baan 1 t/m 4. In de weekenden kun je de inschrijfstrook die je hebt gekregen of op de club kunt vinden met het inschrijfgeld bij de trainers of bij Bar Baan 10 inleveren.

Vragen?

Twiskeweg 99