STEUN De club en doe mee met de VRIENDENLOTERIJ

16 november 2022 is er bij de club de 'Bel Actie Vriendenloterij'

Smiley Vector Art Stock Images | Depositphotos

* Je kunt je al aanmelden voor een lot (bij Yvonne en Saskia mail: [email protected])
* En op 16 november 2022 van 19.00 tot 22.00 uur wordt deze bevestigd met een telefoontje, tijdens de 'Bel Actie Vriendenloterij' vanuit het Clubhuis TC 't Twiske
(U wordt gebeld door vrijwilligers van uw eigen club)

Vector illustration of a smiley having funny phone conversation.Hulp nodig!
Wil je 16 november helpen bellen?
Aanmelden bij Yvonne en Saskia mail: [email protected]

Voor u: Bij de Vriendenloterij zijn leuke prijzen te winnen, ieder uur €1.000, iedere dag €10.000, iedere week €100.000, ieder maand €1 miljoen. Daarnaast hele leuke belevingen als een week vakantie naar Griekenland, 'This is Holland', het bijwonen van een optreden in het 'Concertgebouw' of 'De Toppers in de Arena', en uitkiezen van leuke cadeaus als 'mooie houten keukenlepels of speciale pannen, winter sokken, digitale boeken. U ontvangt ook de VIP kaart waarmee u veel musea gratis kunt bezoeken.

Voor de Club: Een unieke kans voor de club om extra € te ontvcangen. Opbrengst voor TC 't Twiske kan fantastisch zijn! Met de hoge lasten van het moment kan ook de club deze steun goed gebruiken.
-Voor de actie ontvangt de club: €1.000
-Voor het maken van een promotie filmpje en deze on line zetten met link: €250
-Voor het werven van meer dan 50 loten op donderdagavond: €10 extra per lot
-Als we club van de week worden: €5.000 (hiervoor veel leden nodig die een lot willen)