30+ toernooi

Het tennisjaar 2016 loopt alweer langzaam op z’n einde en dat betekent dat het Twiske 30+ toernooi er weer aan zit te komen. Vrijdag 28 oktober gaan we weer van start met het gezelligste toernooi van het jaar. Ieder jaar hebben we een thema en dit jaar gaan we ‘Los in de skihut’
Zoals gebruikelijk wordt er in poultjes gespeeld dus je speelt altijd meerdere wedstrijden.  Ook zoals gebruikelijk geldt nog altijd de regel dat de gemiddelde leeftijd van het deelnemende team minimaal 30 jaar moet zijn. De minimale leeftijd van de individuele leeftijd is verlaagdt naar 18 jaar.
Iemand van 18 jaar kan dus meedoen met een partner 42 jaar. De introduce’s zijn ook weer welkom en mogen meedoen met een Twiske-lid.
We gaan er dit jaar een winters thema van maken ‘Los in de skihut’ !  Dat betekent dus veel winterse gezelligheid, bratwursten en glühwein.  Ondanks dat we de individuele leeftijd hebben verlaagd naar 18 jaar willen we dit jaar ook de meest ervaren tennissers meer bij het toernooi betrekken.
Daarom hebben we 3 nieuwe Inschrijfmogelijkheden . HD60, DD60 en GD60, afdelingen voor de Twiske 60+ leden
Traditiegetrouw kan er ook weer heerlijk gegeten worden in de kantine.  Heerlijke maaltijden voor maar €7,50 (inclusief glas wijn)

*** De 30+ quizjes zijn inmiddels berucht en dit jaar willen we in het kader van het winterse thema een ‘Herken-het Twiskelid’–quiz spelen. Stuur een digitale foto van jezelf als kind in de sneeuw, op de schaats, op de ski’s, op de slee of in de skihut naar e.luxwolda@gmail.com.
Uiteraard gaan we discreet met de foto’s om . De winnaars van de quiz verdienen eeuwige roem en een leuk prijsje ***

Het toernooi duurt van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 6 november . Inschrijven kan tot en met maandag 24 oktober.

Schrijf je dus snel in