30+ toernooi Gold Edition

Vrijdag 1 november gaan we weer van start met het laatste en gezelligste toernooi van het jaar. Ieder jaar hebben we een thema en dit jaar is het ‘Gold Edition’.
Zoals gebruikelijk wordt er in poultjes gespeeld dus je speelt altijd meerdere wedstrijden.  Ook zoals gebruikelijk geldt nog altijd de regel dat de gemiddelde leeftijd van het deelnemende team minimaal 30 jaar moet zijn. De minimale leeftijd van de individuele leeftijd is 18 jaar.
Iemand van 18 jaar kan dus alleen meedoen met een partner van minimaal 42 jaar. De introduce ’s zijn ook weer welkom en mogen meedoen met een Twiske-lid.

Traditiegetrouw kan er ook weer heerlijk gegeten worden in de kantine.  Heerlijke maaltijden voor maar €7,50 (inclusief glas wijn).

Het toernooi duurt van vrijdag 1 november tot en met zaterdag 9 november . Zaterdag 9 november spelen we de finales met aansluitend een spetterend Golden Party.

Inschrijven kan via onderstaande link  en kan tot en met maandag 28 oktober.