AH sport-actie

Afgelopen weken hebben we een lokale instore marketing campagne ontwikkeld bij Albert Heijn Oostzaan om tennis in Oostzaan meer op de kaart te zetten. In de winkel stonden grote Jumbo Tennisballen, waar de klanten van de AH mensen het gewicht van de bal moeten raden om tennis clinics te volgen bij de club, of kans te maken op een gratis lidmaatschap bij de vereniging en een tennisracket.  Ook is er als ludieke actie op een zaterdag een tennisbaan gecreëerd op het parkeerterrein van de AH, waar een tennisdemonstratie werd gegeven.   Met deze campagne is ingehaakt op de landelijke actie die supermarktketen Albert Heijn en sportkoepel NOC*NSF hebben ontwikkeld om meer mensen aan het sporten te krijgen. Klanten van Albert Heijn kunnen sparen voor 5 proeftrainingen of sportlessen bij een sportvereniging of sportschool en kunnen zich vervolgens online inschrijven voor tennislessen. We hopen op deze manier veel nieuwe leden te werven voor TC ‘t Twiske.