Einde AH sportactie 2018

AH sportweken

Voor het tweede jaar op rij haakte onze vereniging in op de landelijke AH sportactie van de afgelopen september en oktober maanden. Onze Clubcoach Hugo Falcon van Tennis in Good Company zette in de winkel van de supermarktketen een boodschappenkar gevuld met tennisballen neer. Wie het juiste aantal ballen raadde maakte kans op gratis lidmaatschap en/of racket. De actie was met meer dan 100 inzendingen wederom een groot succes. De KNLTB gaf door een tweet nog extra bekendheid aan de actie met onze vereniging als voorbeeld. Klanten van de AH konden gedurende actie zegels sparen om bij verschillende verenigingen te gaan sporten. Dus ook voor een kennismaking met Tennis ! Leuk en leerzaam ! Heel veel dank aan Ron Braspenning voor het maken van de kar, Kees Ophorst voor alle communicatiemiddelen en uiteraard de Albert Heijn !