Feestweekend

50 jarig jubileum

Op zaterdag 5 en zondag 6 september 2015 vieren wij het 50-jarig bestaan van onze tennisvereniging. Hierbij nodigen wij alle leden, oud leden en sponsors van harte uit om dit met ons te vieren.

PROGRAMMA:

ZATERDAG 5 SEPT. 15.00 – 17.00 UUR
RECEPTIE

Receptie
Receptie: Tijdens de receptie kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje oude verhalen ophalen  en toasten op de toekomst van ‘t Twiske. Ook oud leden zijn van harte welkom.

ZATERDAG 5 SEPT. VANAF 21.00 UUR
GROOT FEEST

BacktoLife
Groot feest voor alle leden van onze tennisvereniging met een geweldig optreden van de band: Back to Life

ZONDAG 6 SEPT. 14.00 UUR
OPENING NIEUWE BANEN

RichardKrajicek
Onze nieuwe smashcourt banen worden feestelijk geopend door Richard Krajicek. Twiske leden krijgen de kans om even met Richard te tennissen.

ZONDAG 6 SEPT. vanaf 14.00 UUR
ACTIE NIEUWE LEDEN

Nieuweledenactie
Tijdens deze feestelijke dag bieden we, iedereen die zich inschrijft als nieuw lid, een lidmaatschap aan voor EUR. 50,- (per direct en tot april 2016).

OP ZONDAG IS ER EEN SPRINGKUSSEN VOOR DE KINDEREN EN EEN IJSCOMAN VOOR DE LIEFHEBBERS!

LEG DIT WEEKEND DUS VAST IN UW AGENDA !