Laatste update

28 maart 2020
Goedemiddag tennisvrienden,

Hierbij weer een update van het bestuur i.v.m. de situatie die ontstaan is door de corona uitbraak in ons land.
Wij houden ons zoals bekend aan de maatregelen die zijn afgekondigd en om die reden blijft vooralsnog ons mooie tennispark gesloten, hoe jammer we dat ook vinden !

Verder houden we ons vast aan de KNLTB en hoe de bond ons adviseert om te handelen in deze situatie.
Dit houdt o.a. in dat wij de eerste termijn van de contributie volgens planning zullen innen. Dat betekent dat deze eerste termijn rond 31 maart / 1 april van de  opgegeven rekening geïncasseerd zal worden.
De volgende mededeling is dat de competitie in principe verzet is naar begin mei, maar dat we vanzelfsprekend moeten afwachten hoe e.e.a. zich ontwikkelt. Wij houden jullie op de hoogte zodra we meer weten.
Tenslotte geldt voor het “TTT” ofwel het Twiske Talent Team (m.b.t. de jeugdspelers) dat de in de Algemene Ledenvergadering aangekondigde opzet wordt uitgesteld tot in ieder geval september a.s. De uitrol hiervan is op dit moment niet mogelijk.

Wij begrijpen dat onze update mogelijk tot vragen leidt en verwijzen in verband met de contributie-inning naar de onderstaande site: https://www.knltb.nl/overig/veelgestelde-vragen-corona-virus/

Vanzelfsprekend kunnen leden bij vragen ook contact opnemen met een van de bestuursleden, via het mailadres van de secretaris: secretaris@tc-twiske.nl
Wij doen ons best om ook in deze bizarre tijd het beste te doen voor onze vereniging en vragen daarom om jullie begrip en meedenken met de club.

Jullie allen een goed en gezond weekend wensend,

namens het bestuur, Ellen

————————————————————-

16 maart 2020
Goedemorgen tennisvrienden,

Zoals een ieder inmiddels via de media of vrienden en bekenden zal hebben vernomen is gisteren door het kabinet besloten dat per direct alle scholen, maar ook horeca, sportclubs etc gesloten zullen zijn tot in ieder geval 6 april a.s.

In navolging van ons eerdere bericht dat er nog getennist kon worden en lessen werden gegeven, moeten wij jullie nu melden dat dit niet meer het geval is.
Wij betreuren het, maar begrijpen dat deze maatregelen genomen worden.

Namens het bestuur wensen wij iedereen via deze weg veel gezondheid toe en hopen jullie allemaal weer op de baan of in Bar Baan 10 te zien als de situatie weer genormaliseerd is.

Hartelijke groet, namens het bestuur,  Ellen