Meet & beat tennis/boks challenge

In de afgelopen meivakantie heeft Hugo de Meet & Beat Boks/Tennis Challenge voor kids georganiseerd op de club. Leren tennissen en ook nog eens de eerste kneepjes van het boksen/zelfverdediging onder de knie krijgen in één ochtend. Alles onder leiding van Hugo en boksleraar/trainer Kees Spanjaardt. Door het prachtige weer was de boksles verplaatst naar de tennisbanen zodat de kids lekker in de buitenlucht trainden. Ruim 20 kinderen van o.a de Brede School Oostzaan waren te gast op onze vereniging. De ene groep kreeg uitleg van boksleraar en trainer Kees Spanjaardt over de eerste beginselen van het boksen. Ondertussen vermaakte de andere groep zich uitstekend met racket, bal en net onder de professionele begeleiding van Hugo. De zon en de strakblauwe hemel deden de rest.