Met kunstgras nu echt klaar……

Met kunstgras nu echt klaar

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat er nog kunstgras op baan  5, 6 en 7 lag. Na een periode van ruim vier jaar waarbij we eerst de aannemer alles uit de kast hebben laten halen om zijn ondeugdelijke product te laten voldoen aan de verwachtingen van de leden was het tijd voor verdere actie.

Onder aanvoering van Ron Braspenning werd bijna drie jaar geleden besloten om via de gang naar de rechtbank de firma Ubink aan te pakken.
Dat is een lang en stroperig proces geworden. Maar zoals bijna altijd: de aanhouder wint.

En deze keer was de aanhouder Tc Twiske. Uiteindelijk is de tweede rechtszaak weer door ons gewonnen en is er met  de aannemer een schikking overeen gekomen waarbij hij ons € 17.500,- moet betalen. De uitspraak is definitief en er wordt door de rechtbank op toegezien dat de betaling ook daadwerkelijk binnen gaat komen. Uiteindelijk is het voor ons natuurlijk niet de hoofdprijs maar wij beschouwen dit wel als zodanig omdat er bij deze firma weinig meer valt te halen.

Hierbij sluiten we dit hoofdpijn dossier eindelijk af met dankzegging aan Ron. Dankzij zijn vasthoudendheid, waar anderen al lang zouden zijn  afgehaakt, bleef hij altijd in een goede afloop geloven! Chapeau !