Nieuwe haag langs baan 5 en 8

Nieuwe haag

De onderhoudscommissie heeft afgelopen zaterdag een geweldige klus geklaard.
Ter verduurzaming van het hekwerk is er een haag aangelegd van wel 200 Laurierbomen.

Deze bomen zullen in de toekomst de banen 5 t/m 9 tegen de wind beschermen. Onze dank gaat uit naar Olaf van der Pol en Roy Groeneveld die ons geweldig geholpen hebben met het graven van de geul en de tegemoetkoming in hun prijs. Daarnaast willen wij Fred Bakker, Peter Munts, Ron Joffer, Nick Bos, Maurice Bakker, Erik Luxwolda, René Korsse, Mathijs Dijkema, Robert Crabbendam en Jan van Dijk van de onderhoudscommissie ook hartelijk bedanken voor hun inzet, goed gedaan mannen!

Uiteraard werden zij goed verzorgd met lekkernijen van Angelique en Ellen.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan onze club, adopteer dan samen met je vrienden een tennisbaan!
Zo zorgen we er met zijn allen voor dat de vereniging er netjes uitziet. Deze commissie zoekt nog leden voor het algemeen onderhoud. Meld je aan bij de PRC commissie: PRC@tc-twiske.nl

Bovenstaande foto gemaakt door: Ronald Goedheer