Open dag was een succes

Zaterdag 21 maart was een drukke dag op ons park.

Vanaf 14.00 uur stroomden leden en niet leden het park op. Leden om hun nieuwe pasje op te halen en niet-leden om lid te worden.

De nieuwe jeugdcommissie met Wiebe, Camiel en trainer Tony gaven de jonge kinderen hun eerste tennistraining op de mini-tennisvelden. Dat deden ze heel erg leuk en iedereen was enthousiast. Op de overige banen werden trainingen verzorgd door de trainers Cor en Paul.

In de kantine werden vele potentiële leden geïnformeerd over het lid worden van onze club en er hebben zich al een aardig aantal nieuwe leden aangemeld.

Aan het eind van de middag werden de wintercompetitie teams die kampioen zijn geworden feestelijk gehuldigd door onze competitie-leider Eric Luxwolda. Zij kregen allemaal een prachtige bos bloemen uitgereikt.

Het was een drukke maar zeer leuke dag vooral door de goede organisatie van het bestuur.