Open Pasjes dag Seventies Edition 2019

Open dag Seventies

Het nieuwe tennisseizoen is weer van start gegaan! Daarom hield tennisvereniging ’t Twiske zaterdag 30 maart een open pasjes dag.

De open pasjes dag stond in het teken van de Seventies.
En daarom gaven heel wat leden gehoor aan het verzoek om in een jaren 70 tennisoutfit te komen.

Het was een fantastisch zonnige dag. Iedereen had er veel zin in. Er was natuurlijk van alles te doen. In de ochtend waren er clinics ‘Maak kennis met tennis’ voor kinderen. Daarna waren de volwassenen aan de beurt. Het was zoals verwacht rustig in de ochtend. In de vroege middag mochten de kids laten zien wat ze in hun mars hadden. Na afloop van alle inspanningen gingen de lekkere hotdogs er goed in!

Tot ver in de jaren zeventig werd er nog gespeeld met een houten racket. Om dat gevoel weer even te ervaren was er ’s middags een houten tennisracket toernooi met zestien deelnemers. Van zolders en kringloopwinkels, buren, vrienden, overal kwamen de houten rackets tevoorschijn. Dat is toch wel even heel anders spelen… Door middel van lootjes werd de uiteindelijke winnaar gekozen. Dank ook aan de sponsoren voor de mooie prijzen!

Al met al was het een zeer geslaagd begin van het nieuwe tennisseizoen.