Open Pasjes dag Seventies Edition 2019

Open dag Seventies

Het nieuwe tennisseizoen gaat weer beginnen!  Daarom houdt tennisvereniging ’t Twiske zaterdag 30 maart een ludieke open dag.  Ontdek en ervaar hoe leuk tennis is. De open dag staat in het teken van de Seventies.

Ben je al lid, en wil je je pasje komen ophalen? Dan is het geweldig leuk als je in een jaren 70 tennis outfit komt.  Er is van alles te doen. In de ochtend zijn er proeflessen en clinics voor jong en oud.  In de middag mogen de kids laten zien wat ze kunnen.  Na afloop van alle inspanningen trakteren wij ze op heerlijke hotdogs!

Tot ver in de jaren zeventig werd er nog gespeeld met een houten racket.  Om dat gevoel weer even te ervaren is er ’s middags een houten tennisracket toernooi. Dat is beslist een aparte ervaring!

Uiteraard zijn er prachtige prijzen te winnen. Zoals een prijs voor de beste jaren 70 outfit!  Als klap op de vuurpijl is er na de prijsuitreiking een spetterende disco in seventies stijl.

Kom daarom zaterdag 30 maart naar de open dag van tennisvereniging/club ’t Twiske. Gewoon lekker een balletje slaan, kennismaken met tennis en nieuwe mensen ontmoeten.

Programma :
10:00 – 11:00 : MAAK KENNIS MET TENNISKIDS
11:00 – 12:00 : MAAK KENNIS MET TENNIS VOOR VOLWASSENEN
12:30 – 14:00 : TENNISKIDS MINI TOERNOOI
14:30 – 17:00 : 70’S HOUTEN RACKETS TOERNOOI VOLWASSENEN.
17:30 : PRIJS UITREIKING + DISCO

GEEF JE OP VIA DE MAIL :