Tennisclinic met Richard Krajicek

tennisclinic

De tennisclinic voor het 50 jarig jubileum en de opening van de nieuwe banen belooft een waar spektakel te worden.

Locatie: Tennisclub Twiske, Oostzaan
Datum evenement: Zondag 6 september 2015
Aantal banen: 1/2/3/4

Het tennisprogramma met Richard Krajicek en Paul Dogger wordt op 4 banen gehouden en bestaat uit 3 tennis clinic onderdelen. De start is een spetterende warming-up op swingende muziek. Na de warming-up start het tennis programma.

De volgende onderdelen zijn samen gesteld:

• Pass the STAR Game (Richard evt. met Edwin daagt op uitdagende wijze de groep uit)
  • Paul Dogger challenge competition
  • Service speedtest (hoe hard kan jij IN serveren??)
  • Eind spel hele groep neemt het op tegen Paul en Richard sfeer van king of the court spel Edwin coach alle deelnemers tegen het (oud) top tennis duo wie slaat zich in de finale.

Na 20 minuten, wisselen de groepjes door naar een andere baan voor een nieuw tennis onderdeel. (ligt aan de hoeveelheid deelnemers en banen).

Bij sommige onderdelen zijn diverse kleine prijsjes te winnen, winnaars worden aan het eind van de clinic door Paul en Richard in de prijs uitreiking nog even in het zonnetje gezet.
De prijzen worden beschikbaar gesteld door TennisandMore.

tennisandmore-logo