Competitie afsluiting

Team-Sandra

De voorjaarscompetitie loopt langzaamaan weer op z’n end. Zondag 2 juni is alweer de laatste speeldag van de competitie die prima is verlopen. Bijna ieder weekend was het heerlijk tennisweer waardoor er geen enkele verregende speeldag tussen zat.

Zondag 2 juni worden de eindstanden van onze 21 Twiske–teams in de competitie duidelijk maar voor enkele Twiske-teams is de competitie al klaar. Op vrijdagochtend speelde het team van Karin Bauer in de Dames dubbel 2e klasse. Een ervaren team met uitblinkster Gree Pennekamp. Van de 10 wedstrijden die ze heeft gespeeld wist ze er 9 te winnen. Grootste concurrent was VVGA die in een uitwedstrijd met een eclatante 0-4 werd verslagen en daarmee was de competitie in het slot. In de laatste thuiswedstrijd werd het kampioenschap bekrachtigd met een 3-1 overwinning op de Tie-Breakers . Team Karin, gefeliciteerd !

Op de dinsdagmorgen behaalde team Sandra voor de 3e keer achter elkaar het kampioenschap in de 1e klasse Dames dubbel 50+.  Met nog 1 ronde te spelen zijn ze niet meer in te halen door de achtervolgers. Team Sandra wint eigenlijk iedere wedstrijd met 4-0 maar dit jaar kon alleen Hogedijk team Sandra op 2-2 houden.

Kortom, wederom ongeslagen kampioen met Yvonne Donker als exponent hiervan. 11x gewonnen en geen enkele verliespartij. Captain Sandra doet het niet veel slechter met 11x winst en 1x verlies. Sandra Dral heeft trouwens een uniek tennisjaar achter de rug. In zowel de najaar-competitie , de winter-competitie en de voorjaar-competitie is ze kampioen geworden in verschillende teams. Ik hoop dat ze genoeg vazen in huis heeft. Proficiat team Sandra. Knap gedaan !

Er zijn ook nog bijna kampioenen waar het aan komt op de laatste speelrondes. Team Anita speelt op vrijdagavond en staat 3 punten ‘los’ van nummer 2 Neckslag  en nummer 3 DDV. Alleen de laatste 2 speelronden moeten ze nog spelen tegen deze 2 tegenstanders. Er is dus van alles mogelijk in deze klasse maar dat het spannend gaat worden is duidelijk. Veel succes team Anita

Zondag 2 juni is dus de laatste speeldag van de voorjaarscompetitie en zoals gebruikelijk maken we daar een feestelijke dag van. De kampioenen van de najaar-competitie, de winter-competitie en de voorjaar-competitie worden in de bloemen gezet en er kan lekker gegeten (BBQ) en gedronken worden.

Iedereen is welkom en kom dus langs op deze gezellige Twiske-dag !