Feestelijke competitie afsluiting

Zondag 5 juni houden wij weer een feestelijke afsluiting van de voorjaarscompetitie.
kampioen

‘We are the Champions !’

Nog 1 maand en de voorjaarscompetitie zit er al weer op. Zondag 5 juni is de laatste officiële speeldag en net als vorig jaar gaan we op deze dag het einde van de competitie en de eventuele kampioenschappen met z’n allen vieren. De voortekenen wijzen erop dat er weer een paar teams in de prijzen gaan vallen. Dit jaar hopen we natuurlijk weer dat we veel Twiske-kampioenen in de bloemetjes mogen zetten. We gaan er in ieder geval weer een feestelijke dag van maken met veel tennis, een lekker hapje en drankje en weer een spectaculair optreden van een bekende artiest. Kortom, een dag om niet te missen ! Het is de bedoeling alle Twiske-teams, ook de dinsdag , vrijdag(avond) en zaterdag-teams, toeschouwers , fans , vrienden, ouders en kinderen de kampioenen komen huldigen. De teams kunnen gezellig samen eten en een wrap-maaltijd (met kip of biefstuk) bestellen voor €12,- pp bij Raymond & Monique in onze prachtige clubhuis. Kom dus allemaal langs en dan gaan we met heel TC Twiske een klein feestje vieren !

We zien elkaar op zondag 5 juni !