Bijzondere Ledenvergadering

Beste leden,

Hierbij sturen wij jullie een belangrijk nieuw bericht :

Uitnodiging van Bijzondere Ledenvergadering van TC ’t Twiske !

Het bestuur nodigt al haar leden uit voor een bijzondere ledenvergadering op vrijdag 20 september a.s. om 20 uur.

Zoals wij al eerder in de Algemene Ledenvergadering hebben aangekondigd heeft het bestuur zich georiënteerd op de aanschaf van LED verlichting rond onze banen. Na een eerdere (niet geslaagde) proef met Tweener LED verlichting op baan 8 en 9 willen wij nu aan onze leden voorleggen om voor alle banen LED verlichting aan te schaffen, op de normale hoge masten.

Andere verenigingen als KZTV, Heb Durf en Elzenhagen zijn ons al voorgegaan en hebben er goede ervaringen mee. Daarnaast is LED verlichting zeer energiezuinig en kan de investering in redelijk korte tijd terugverdiend worden.

Dus komt allen, laat u informeren en breng uw stem uit op het voorstel van het bestuur.

Nog een belangrijke oproep en uitnodiging !

Het bestuur is op zoek naar enthousiaste leden van jong tot oud die met ons mee willen denken.

Wij willen onze vereniging sterk en toekomstbestendig maken. Met een open blik naar de toekomst willen we met onze leden nadenken over wat voor een tennisvereniging wij willen zijn en welke koers we willen varen. Hoe ziet onze stip er aan de horizon uit. Dat bepalen we samen met onze leden!

We gaan gezamenlijk een goed onderbouwde visie formuleren en benoemen de belangrijkste thema’s (bijv ledenbehoud- en werving, werving van vrijwilligers) die opgepakt moeten worden om dit perspectief waar te maken.

Ben jij degene die ons kan helpen ?

Gevraagd : op projectbasis ondersteuning, vanaf september 2 of 3 avonden

Geboden : enthousiaste, blije bestuursleden, nieuwe contacten en niet te vergeten een goede kop koffie of lekkere bak thee.

Info : contact met secretaris@tc-twiske.nl of neem direct contact op met Maurice Bakker, Matthijs Dijkema of Ellen Bense