Evenementen commissie

evenementen commissie

TC ’t Twiske is dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Evenementencommissie. Lijkt het je leuk om onze mooie tennisclub een handje te helpen met allerlei leuke, nieuwe en frisse ideeën ?

Taakomschrijving:
Het organiseren van evenementen voor leden waarbij gezelligheid en sfeer voorop staan.
Dit start met een bijeenkomst van de commissie voor het bedenken van thema’s en andere creatieve mogelijkheden voor een toernooi of jaarlijks terugkerende activiteit. Het bepalen van de voorzieningen en de verdeling van de taken welke nodig zijn voor succesvolle toernooien en activiteiten.
De taken betreffen o.a. besprekingen en reservering van de banen, afstemming met BarBaan10 enz….
Organisatie op de dag zelf: wedstrijdindeling, incasseren financiën, prijsuitreiking, het controleren van het georganiseerde geheel.
Het bijhouden van de verstrekte geldmiddelen en diverse betalingen door de penningmeester.

Samenstelling:
De evenementencommissie zou uit minimaal 3 personen moeten bestaan.

Tijdsbeslag:
Drie à vier maal per jaar een bespreking en per evenement ongeveer 2 tot 4 uur voor de organisatie.
Tijdens het evenement tijdelijke beschikbaarheid voor ontvangst, begeleiding en prijsuitreiking.

Lijkt het je leuk om deze taak binnen de vereniging op je te nemen ? Neem dan contact op met het bestuur of stuur een mail naar e.luxwolda@gmail.com