Innen Contributie

innen contributie

Beste leden,

Na enige afwegingen hebben we toch besloten om de eerste termijn van de contributie te gaan innen. We realiseren ons dat het frustrerend is om nu contributie te betalen voor iets waar je momenteel geen gebruik van kan maken.

Echter is het zo dat we aantal lopende verplichtingen hebben die we zullen moeten voldoen. Dit is in de eerste plaats de contributie van de leden aan de KNLTB, zijnde €17.78 per lid. Daarnaast is er de laatste aflossing van de certificaten die zijn uitgegeven voor de aanleg van de banen 1 tm 4, 8 en 9.
Dit zijn aanzienlijke uitgaven, die we altijd financieren uit de eerste inning van de contributie.

Vandaar dat we rekenen op uw begrip bij het innen van deze eerste termijn. Bij de tweede inning van de contributie in augustus/september zullen wij de situatie opnieuw beoordelen.

Zijn er vragen of opmerkingen dan graag een mailtje naar secretaris@tc-twiske.nl

Namens het bestuur,
Ellen