Inschrijving certificaten voor realisatie aanleg 3 smashcourt banen

certificaten

Op de bijzondere ledenvergadering van 3 maart hebben de aanwezige leden unaniem gekozen voor de aanleg  van drie nieuwe Smash Court banen op 5, 6 en 7. Tijdens de ledenvergadering heeft het bestuur toelichting gegeven over de procedure met de partij die de huidige (kunstgras) banen heeft aangelegd, de eigenschappen van Smash Court banen, het onderhoud en de financiële realisatie. Dit laatste zal o.a. plaatsvinden door de uitgifte van 5 certificaten met een waarde van € 5.000,00 per certificaat. Onderstaand zijn de eigenschappen weergegeven. Ieder lid kan zich hier inschrijven voor één of meerdere certificaten.

TERM SHEET – ACHTERGESTELDE GELDLENING II

Doel
De Achtergestelde geldlening II wordt verstrekt aan TC ‘t Twiske ter financiering van de aanleg van drie nieuwe SmashCourt banen

Structuur
De Achtergestelde geldlening II wordt verstrekt door de leden van TC ’t Twiske door uitgifte van niet overdraagbare certificaten, genummerd 201701 tot en met 201705

Zekerheden
Geen

Achterstelling

Hoofdsom
€25.000,00

Looptijd
2 jaar (1 april 2017 tot en met 31 maart 2019), of zoveel eerder of later de laatste termijnbetaling plaatsvindt.

Rente
5,00% per jaar over het uitstaand bedrag

Aflossing
Aan het eind van de Looptijd