Leden van verdienste

lid van verdienste

Op de zojuist gehouden jaarvergadering zijn Pepita Onrust en Stefan van Vloten door het bestuur benoemd tot Lid van verdienste.
Dit is een eretitel die maar sporadisch aan een lid  toegekend wordt en die zij beiden te danken hebben aan hun jarenlange inzet als vrijwilliger bij de tennisvereniging. Pepita heeft zich in het verleden ingezet voor diverse commissies en heeft een lange tijd in het bestuur gezeten als jeugdvoorzitter. Vorig jaar heeft ze zich teruggetrokken wegens drukke werkzaamheden.
Stefan is al negen jaar de organisator van het Oktobertoernooi. Hij heeft aangegeven dat de komende 10e keer zijn allerlaatste wordt. Tijd om het stokje over te geven.

We feliciteren beiden met hun benoeming en spreken onze dank uit voor hun geweldige inzet de afgelopen jaren.

Het bestuur.

De jubilarissen van dit jaar