Nieuwe baanverlichting

baanverlichting

Beste leden,

Hierbij wil het bestuur jullie op de hoogte brengen van de aanstaande aanpassing van onze baanverlichting.
Zoals jullie weten heeft het bestuur, met goedkeuring van de bijzondere ledenvergadering van september jl., de keuze gemaakt voor de aanschaf van LED verlichting.
De leverancier van deze verlichting gaat a.s. maandag 9 december aan de slag om onze lampen en armaturen te vervangen.
Dit neemt naar verwachting enkele dagen (3 tot 5 werkdagen) in beslag, uiteraard ook afhankelijk van het weer.

Houd er dus rekening mee dat er van maandag 9 december tot max vrijdag 13 december niet getennist kan worden in de avonduren.
Via de site kunt u / jij nazien of de werkzaamheden mogelijk eerder gereed zijn. Houd de site dus daarom ook in de gaten !

Tenslotte dit : in de week van de baanverlichtingvervanging (leuk scrabblewoord :-)) zal er geen kantinebezetting zijn.
De week van 16 december zal onze nieuwe kantinebeheerder Ruud Beijnes aanwezig zijn en de week daarna is het al kerst !
Voor de kantine bezetting geldt dat de maand december wat ‘rommeliger’ verloopt dan normaal. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Als u vragen heeft kunt u deze altijd via de mail stellen via : secretaris@tc-twiske.nl en/of door een van de bestuursleden te benaderen.

Op naar een mooi en duurzaam verlicht 2020 !

Groeten van het bestuur