Tennislessen en trainers

Beste leden en lessers,

Het bestuur deelt u mee dat met ingang van 1 oktober Bas Klaassen geen tennistrainer meer is bij TC ‘t Twiske.

De samenwerking tussen Hugo en Bas liep vanaf het begin niet soepel. Als bestuur hebben wij een bemiddelingspoging gedaan. Helaas zonder resultaat.
Wij hebben beide trainers een plan laten maken hoe zij verder willen met onze club en onze visie op tennis: een gezellige vereniging met ambities.
Na vele gesprekken met de trainers, referenties, onderling en uiteindelijk het voltallige bestuur kiezen wij er unaniem voor om met het plan van Hugo Falcon verder te gaan.

Alle leden die winterlessen willen hebben, kunnen zich bij Hugo aanmelden.
Bij een overaanbod van lessers zal Hugo Falcon in samenwerking met Hugo Ekker op zoek gaan naar een extra trainer.

Les inschrijven

Hugo Ekkers rol bestaat uit het adviseren van het bestuur inzake technische zaken, zijn kennis, werkwijze en netwerk. En in samenwerking met Hugo Falcon zet hij zich in voor het trainingsprogramma van TC Twiske. Hij stelt zich hieronder voor.

Wij wensen Bas en zijn Zaanse Tennisschool uiteraard veel succes toe bij  TC Leimuiden.

Hugo Ekker

Hugo Ekker is een van Nederland’s meest bekende tenniscoaches. Hij is voormalig Bondscoach van Jong Oranje geweest, technisch directeur van het Amstelpark en coach op de ATP en WTA Tour. Daarnaast privécoach van bekende spelers zoals Miriam Oremans, Sabine Appelmans, Stephanie Rottier, Peter Wessels, Raemon Sluiter, Arantxa Rus en Igor Sijsling.
Hugo traint en begeleidt spelers al 35 jaar. Hij heeft eerder een van de grootste tennisacademies opgezet in Europa en deelt nu graag zijn ervaringen binnen zijn eigen tennis Academy: de Hugo Ekker tennis academy.
Zijn aanpak kenmerkt zich in het volledige trainingsprogramma dat hij aanbiedt op basis van maatwerk waarbij Hugo altijd de ambitie heeft om, ongeacht het niveau, het maximale resultaat na te streven. Hierbij gebruikmakend van experts die hem aanvullen en hierdoor de spelers optimaal voorziet in adviezen.
Uiteindelijk gaat het bij het maken van progressie om het maken van de juiste keuzes en consequent handelen. Om professionele beslissingen te nemen hoef je geen top 100 speler te zijn. Dat kan je ook als regionale toernooispeler en het streven van Hugo is om je hierbij te helpen!
Meer weten over Hugo Ekker? Check zijn bio.

Het bestuur hoopt en wenst u allen veel train- en tennisplezier toe en wij gaan ervan uit dat de trainingsopzet, de samenwerking met Hugo Ekker en de visie die verder uitgewerkt gaat worden u net zo enthousiast maakt als dat wij ervan worden !