Jeugd kan weer de baan op!

Er kan weer getennist worden

Beste ouders van de jeugdleden van TC ‘t Twiske,
De jeugdleden van onze tennisclub mogen gelukkig weer de banen op.

Er is een heel protocol waar de club en ook de spelers aan moeten voldoen.
Bijgevoegd de richtlijnen waar een ieder zich aan dient te houden.
De meeste richtlijnen zijn voor de hand liggend en ook het nieuwe normaal in Coronatijd.

Graag de richtlijnen samen met uw zoon/dochter doornemen voordat hij/zij gaat tennissen.
Een aantal zal hieronder verduidelijkt worden:

• afhangen kan alleen digitaal, dat voorkomt wachten en dus drukte op de club. Hiervoor dient u de knltb clubapp te downloaden. Deze is gratis.
  • er zijn geen volwassenen op de club, behalve de clubtrainer en/of de toezichthouder.
  • De club is verplicht een toezichthouder te hebben als er jeugd op het park is. Als er 1 groepje jeugdspelers op het park is (zie digitale afhangbord) om vrij te spelen, moet 1 van de ouders toezichthouder zijn. Als er al een ander groepje is, is er overleg nodig welke ouder de toezichthouder is en welke ouder het park verlaat (liefst voordat beide ouders al op het park zijn). Mocht het niet lukken een toezichthouder te regelen voor een groepje laat het mij tijdig via de mail weten, dan ga ik proberen een toezichthouder te regelen.
  • De tennisclub is altijd op slot. De eerste toezichthouder van de dag kan contact met onderstaande opnemen, zodat de sleutel opgehaald kan worden. Na het tennissen moet de sleutel weer terug komen op dezelfde plek. Dit is geen wenselijke situatie en we bekijken nog andere oplossingen voor het ‘sleutelprobleem’.
  • Vrijdag 1 mei is Ruud toezichthouder en hij zal de club openen en sluiten.
  • Op de club zijn looproutes (zie bijlage) gemaakt. Graag deze routes met uw kinderen doornemen voordat zij naar de tennisclub komen. Lessers gaan altijd via baan 1 naar de achterste lesbaan waar nog niet gespeeld wordt. Na de les gaan zij via baan 4 achter het clubhuis langs naar de uitgang. Jeugd die vrij gaat spelen gaat voor het clubhuis langs naar de baan die digitaal afgehangen is.

Niet-leden zijn de eerste periode nog niet welkom, alleen via de Brede School. We zijn nog in overleg hoe te organiseren dat niet-leden wel kunnen komen spelen.

Wij wensen de jeugdleden veel tennisplezier en hopen binnenkort ook weer de volwassen leden te mogen verwelkomen.

Sportieve groet namens het bestuur,
Jeugdvoorzitter Vincent Fisscher
vfisscher@hotmail.com