Test LED verlichting

Beste leden,

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat op baan 8 en 9 een proefopstelling geïnstalleerd was om LED verlichting uit te testen. Het Tweener systeem wordt veel toegepast op ski pistes en nu is men er mee gestart om tennis banen te verlichten.

Voordeel is makkelijke installatie en zeer onderhoud vriendelijk. Omdat het alleen pas in Frankrijk was aangelegd hebben we met de verkopende partij afgesproken dat we eerst
een tijdelijke opstelling wilden uittesten die bij gebleken positieve uitslag verder over het park zou worden geïnstalleerd.

Na anderhalve week hebben we als bestuur, nadat er een flink aantal leden op de banen hadden gespeeld, besloten niet verder te gaan met deze licht installatie. Het wordt door bijna iedereen als vervelend ervaren dat je constant in de verlichting kijkt die naast de baan hangt. De lichtopbrengst was wel fenomenaal maar dat had als bijkomstigheid dat de overburen achter de ijsbaan ontzettend veel overlast hiervan ondervonden.Helaas is dit project niet wat we hadden gehoopt. Eerdaags wordt de verlichting verwijderd.

Volgende is ons toch te richten op termijn om de lichten in de masten door LED te vervangen maar dat moet nog heel even wachten.
Voor zover bent u allemaal bijgepraat.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdag en alvast een voorspoedig en sportief 2019 !
Vergeet niet om zaterdag 12 januari in uw agenda te zetten. Dan is de jaarvergadering met aansluitend een nieuwjaarsborrel. Aanvang 15.30 uur. Graag tot dan.