Twiske Talent Team informatie bijeenkomst 16 maart

Twiske talent team

Beste ouder-verzorger,

Als tennisvereniging willen we graag het spelen van tennis door kinderen zoveel mogelijk stimuleren. Op aanbeveling van de KNLTB introduceren we hiervoor een nieuw concept: het Twiske Talent Team.

Het Twiske Talent Team is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met anderen tennis optimaal te beleven. Wij bieden hiervoor het volgende aan:

• Contributie afdracht KNLTB
  • Meerdere lesmiddagen in totaal 32 weken
  • Tennisinstuif
  • Competitiedeelname
  • Competitie trainingen
  • Automatisch deelnemen aan alle clubtoernooien en -activiteiten
  • Tenue (winkelwaarde € 160,–)

Graag nodigen wij u uit op de informatiebijeenkomst op:

maandag 16 maart om 20.00 uur
in Baan 10

waar wij u meer zullen vertellen over het doel, de opzet en de invulling die gegeven wordt aan het Twiske Talent Team. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want wij bieden deze nieuwe vorm aan voor slechts € 35,– per maand.

Het bestaande lidmaatschap voor zowel de jeugd als de junioren blijft (vooralsnog) gewoon bestaan. Hierbij is het optioneel om lessen af te nemen en deel te nemen aan de activiteiten.

Ook maken we van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat we een jeugdcommissie willen vormen, van ongeveer 5 ouders en/of oudere jeugdspelers. De jeugdcommissie bedenkt en organiseert activiteiten zoals het ouder/kindtoernooi, pepernotentoernooi en de clubkampioenschappen. Daarnaast is de jeugdcommissie actief bij de organisatie van de competities voor de jeugd.

Wij zien u graag op maandag 16 maart om 20.00 uur in Baan 10.

Sportieve groet, Namens het bestuur,

Vincent Fisscher,