Competitie afsluiting 2018

Zondag 3 juni is de laatste dag van de voorjaarscompetitie en traditiegetrouw sluiten we de competitie af met een klein feestje en het huldigen van de kampioenen.

En we liggen weer goed op kampioenschaps-koers. Bij de herendubbels doen er nog 4 teams mee in de titelstrijd . Op zaterdag speelt team Frank en ze staan riant voor op de concurrent Heiloo United. Het programma ziet er voor team Frank gunstig uit en de verwachtingen zijn dus hoog gespannen.

Op zondag speelt team Hilco en ze staan nu 2e in de 4e klasse. Het wordt lastig om de titel te pakken want concurrent Westzijderveld lijkt de beste papieren te hebben. Laten we hopen op een misstapje van de concurrent In de 35+ doet het team van Pieter het weer zoals gebruikelijk…op ramkoers.

Maar het gaat dit jaar wat moeilijker dan voorgaande jaren. Afgelopen weekend een zwaar bevochten gelijkspel tegen de ook al gebruikelijke concurrent Langedijk. Hierdoor wist team Pieter de leiding te houden met 1 punt voorsprong . Met nog 2 thuiswedstrijden voor de boeg moet de titel weer voor de zoveelste keer binnen gehaald kunnen worden.

Team Pim is een nieuw herendubbel-team en ze doen het prima in de 3e klasse 35+. Ruim aan de leiding met nog 2 uitwedstrijden. Bloemen aan de finish maar we wachten nog even met bestellen.

Bij de dames zijn er ook 4 teams die in de prijzen kunnen vallen. Op dinsdagochtend slaat het team van Sandra iedere tegenstander naar huis. Vorig jaar werden ze ook al kampioen en voor de eindstand hoef je dit jaar geen meester-voorspeller te zijn. Team Sandra gaat voor niks anders dan voor het kampioenschap.

Vrijdagochtend spelen we tegenwoordig ook competitie en dat doen we zeker niet onopgemerkt. Team Paulien speelt in de hoofdklasse en staat fier aan kop. De weg is nog lang maar dat Paulien met haar team hoog gaat eindigen is wel zeker. Ook op de vrijdagochtend speelt team Angela. Nu op een gedeelde 1e plaatst met Limmen.

Ze komen elkaar op de laatste speeldag tegen dus dat belooft een ware finale te worden. Team Angela speelt dan thuis dus dat voordeeltje hebben ze al. Team Yvette speelt al jaren in de 1e klasse op zaterdag 17+ en dit jaar wordt het spannend bovenin. Team Yvette doet mee met de titelstrijd maar ze zullen de laatste belangrijke wedstrijden moeten winnen.

Bij de mix-teams hebben we 2 teams die meedoen voor het hoogste podium. Team Marjolein staat op een gedeelde 1e plek samen met Joy Jaagpad . as Vrijdag ontmoeten ze elkaar en het is zaak dat er niet verloren wordt om bij te blijven. Vol gas er tegen aan dus. De andere kanshebber is het team van Anouk. Eén puntje achter op de koploper Assumburg. Ook hier ontmoeten deze 2 elkaar op de laatste speeldag. Ook hier dus een finale op de laatste speeldag. Maar voor het zover is kan er nog van alles gebeuren . Gewoon alles blijven winnen en ze kunnen een klein feestje vieren.

En dat feestje is dus op zondag 3 juni op het tennispark van ’t Twiske . Er wordt gezorgd voor een drankje en een hapje (BBQ) . Er is muziek en de kampioenen worden in de bloemen gezet. Iedereen is welkom !

In de kantine hangt een inschrijfformulier voor de BBQ. Schrijf je met je hele team in. We gaan er weer een klein Twiske-feestje van maken

Veel succes allemaal