De leukste teamfoto

teamfoto

We zijn dit weekend weer begonnen aan de voorjaarscompetitie en wat een heerlijk begin. Prachtig weer en mooie resultaten. Ik heb gezien dat alle uitslagen direct na de wedstrijden on-line zijn ingevoerd dus blijkbaar leverde dat geen onoverkomelijke problemen op.

Het idee is geopperd dat je een teamfoto van jullie competitie-team maakt en dan al de teamfoto’s te laten tonen op het tv-scherm in de kantine tijdens competitiedagen . Als we een mooie collage van foto’s hebben dan kunnen we dat als powerpoint-presentatie afspelen.

Dat maakt een leuke en betrokken indruk voor de competitiespelers, tegenstanders en eventueel nieuwe competitieteams.

Als je dus al een leuke actie -of teamfoto van je competitieteam op je mobiele telefoon hebt staan stuur deze dan ajb naar  e.luxwolda@gmail.com

Zo niet , maak dan een leuke teamfoto bij je eerst komende competitiewedstrijden stuur hem op. Mogen ook actie-foto’s . Alles mag, als het maar met je team te maken heeft !

Doe mee en de leukste inzending krijgt een prijsje ! (De jury bestaat uit Matthijs, Maurice en Erik)

Gr,
Erik