Inschrijven wintercompetitie

wintercompetitie tennis

De KNLTB heeft de inschrijving inmiddels geopend voor de wintercompetitie 2018 / 2019.
Tot 20 september 2018 kunnen de teams zich weer inschrijven voor de zgn. RWBC 2018 / 2019. De wintercompetitie begint op 10 november en het laatste speel-weekend is half maart 2019.
Je kunt je alleen inschrijven voor de zaterdag of zondag. Eerst de najaar-competitie en ons eigen Oktober -en 30+ toernooi.

De KNLTB heeft een wijziging ingevoerd voor de indeling van de deelnemende teams. Net als bij de najaar-competitie worden de teams ingedeeld op de gemiddelde speelsterkte van de ingeschreven deelnemers.

Zo krijg je meer gelijkwaardige wedstrijden. Nadeel is wel dat je niet meer kunt promoveren omdat je het vorig jaar kampioen geworden bent.

Alvast veel succes met de najaar-competitie (start 14 september) en toernooien.

Link naar inschrijvingsformulier

Link naar inschrijfmogelijkheden