Kampioen najaars competitie

De najaarscompetitie 2017 is naadloos overgegaan in de RWBC wintercompetitie 2017 / 2018. Er deden dit jaar 12 teams mee in de najaarscompetitie en het merendeel heeft zich keurig gehandhaafd in de middenmoot.

Er was één duidelijke uitschieter dit jaar en dat was het team van Marjolein Kan. Op de allerlaatste inhaaldag haalde ze het kampioenschap naar binnen in de zaterdag 3e klasse Mix17+.

Daarvoor moesten ze afreizen naar de Amsterdamse tennisvereniging AMVJ waar een keurige regelmatige 0-4  overwinning werd behaald. Het seizoen begon stroef met een geblesseerde heer en er werd zelfs gedacht aan terugtrekken uit de competitie maar met behulp van

Jan en Jasper Nuij en Achinta Nassi lag dit team weer snel op ramkoers. Er werden slechts 5 verloren wedstrijden genoteerd en hadden alleen concurrentie van De Meer waar een belangrijk gelijkspel tegen gespeeld werd.

Marjolein, RoosMarie, Achinta, Guido, Jasper, Jan en invallers,   van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap. Volgend jaar naar de  2e klasse !