Kampioenen najaar-competitie 2018

najaarskampioenen 2018

De najaar-competitie 2018 is inmiddels al weer een poosje achter ons. ‘t Twiske had 9 teams ingeschreven voor deze competitie en uiteindelijk leverde dat 2 kampioenen op. Team Anouk speelde op vrijdagavond met een jong en sterk team. Misschien een beetje te laag ingedeeld in de 3e klasse 17+ maar je moet het toch maar even doen. Van de totaal 28 wedstrijden gingen er maar 3 verloren.  Alleen Broek in Waterland 1 kon team Anouk een beetje volgen maar ook de onderlinge confrontatie tussen deze 2 teams werd eigenlijk ‘een makkie’ voor team Anouk. Volgend najaar een klasse hoger proberen.

De andere kampioen is team Marlous. Spelend op zaterdag in de 3e klasse 17+. Team Marlous speelde de laatste speeldag thuis tegen de onderste in de poule, Anonymus 2. Het kampioenschap leek dus eigenlijk al een feit te zijn. Anonymus bleek echter een hele moeilijke tegenstander en maakte het team Marlous nog heel erg lastig. Er werd een gelijkspel uit het vuur gesleept en dat bleek net voldoende te zijn voor het kampioenschap. Concurrent Assumburg had namelijk met 4 – 0 gewonnen en kwam daardoor op gelijke hoogte met team Marlous. De onderlinge strijd was een week daarvoor al in een prima wedstrijd gewonnen   (1 – 3) door team Marlous. Achteraf gezien was dat de opstap voor dit mooie kampioenschap.

Gefeliciteerd team Anouk en team Marlous !