Nieuwe Verenigings-Competitie Leider (VCL)

Nieuwe Verenigings-Competitie Leider

Angelique Rhemrev is de nieuwe Verenigings-Competitie Leider van de club. Angelique en ik gaan samen de wintercompetitie nog tot een goed einde brengen. Daarna de aankomende Voorjaarscompetitie 2020 voorbereiden en daarna neemt Angelique de competitie-regie helemaal over.

De VCL is de persoon binnen de vereniging die de competitiedeelname en organisatie leidt. Zij meldt de competitieteams aan bij de KNLTB en is eindverantwoordelijk voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten.

Graag zou ik alle competitie-deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en sportiviteit in de afgelopen jaren. Ik wens iedereen nog veel tennis-competitieplezier en Angelique wens ik veel succes in haar nieuwe VCL-rol.

Jullie kunnen Angelique bereiken op email-adres vcl@tc-twiske.nl

Erik Luxwolda