Voorjaar-competitie; de cijfers

Peter-Munts tennis

De voorjaars-competitie 2019 zit erop, de kampioenen zijn gehuldigd en wat rest zijn de cijfers.

We zijn begonnen met 21 teams waarvan er 3 kampioen zijn geworden. Deze 21 teams hebben 132 spelers gebruikt en dat is ongeveer 25% van het aantal Twiske-leden

Er waren 9 damesteams, 5 heren-teams, 5 mix-teams en 2 jeugdteams

In totaal werden er 142 teamwedstrijden gespeeld waarvan er 54 gewonnen werden, 63 gingen verloren en 25 eindigde in een gelijkspel.

In deze 142 teamwedstrijden kunnen we de individuele wedstrijden (enkels, dubbels en mixwedstrijden) onderscheiden: In totaal zijn er 653 wedstrijden gespeeld

318 wedstrijden wonnen we en 335 wedstrijden gingen helaas verloren. Thuis deden we het iets beter dan uit ; 157 wedstrijden gewonnen tegen 160 verloren en uit was het wat minder; 161 gewonnen tegen 175 verloren.

Kortom, ruimte voor verbetering. Daar kunnen we met de najaars-competitie 2019 al mee beginnen. Schrijf je nog even snel in via onderstaande link:

Of schrijf je in voor de Twiske-clubkampioenschappen :

Iedereen alvast veel succes op de clubkampioenschappen en een fijne vakantie!