Wintercompetitie 2018/2019

Ondanks veel onstuimige weersomstandigheden zijn alle wedstrijden in de wintercompetitie toch weer gespeeld. De vele regen die er gevallen is en de vaak harde wind maakte het spelen vaak erg lastig. Dit jaar deden we mee met 10 senioren-team en 1 jeugdteam.

Deze 11 teams speelden in totaal 65 team-wedstrijden waarvan er 30 gewonnen werden , 26x verloren, 7x gelijk en 2 wedstrijden werden niet gespeeld.

Individueel deden we het minder goed. In de 65 team-wedstrijden werden in totaal 308 enkels en dubbels gespeeld. Hiervan gingen er 157 verloren en kwamen we 151x juichend van de baan. We hadden wel duidelijk een thuis-voordeel; 81 overwinningen tegen 75 verliespartijen. De uitwedstrijden verliepen minder soepel; 70x winst tegen 82x een nederlaag.  Met andere woorden, we spelen liever thuis op onze eigen smash-court banen !

Vorig jaar hadden we 4 kampioensploegen in de wintercompetitie en dit jaar was er maar één team dat er met kop en schouders boven uit stak en dat was team Sandra. In de laatste wedstrijd versloegen de dames de enig overgebleven concurrent Obdam met 3-1 en daarmee was het kampioenschap in de DD35+ (3e klasse) binnen. Een mooi team met uitblinkster Astrid Muller, 7 wedstrijden gespeeld en 7x gewonnen. Team Sandra , gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap !