Contributietarieven

De voordelen om lid te worden van TC Twiske

• 9 prachtige nieuwe smash court banen
  • het hele jaar door heerlijk buiten tennissen. Ook ’s winters
  • geen wachtlijst, nu aanmelden is vandaag nog spelen
  • Tennisplezier staat op de eerste plaats
  • Kinderen leren spelenderwijs tennissen
  • Zeer actieve tennisvereniging met veel leuke toernooien en nieuwe leden voelen zich snel thuis!
  • Word nu lid en klik hier om je in te schrijven

Senioren (geboren in 2001 of eerder)€ 170,-
Junioren (geboren in 2002 t/m 2007)€ 84,-
Jongste Jeugd (geboren in 2008 of later)€ 53,-
Twiske Tennis Compleet (jeugdleden 4-17 jaar)€ 35,- per maand
Student & Starter€ 120,-
Winterlidmaatschap senioren€ 99,-
Winterlidmaatschap studenten t/m 23 jaar€ 69,-
Winterlidmaatschap junioren t/m 17 jaar€ 49,-
Winterlidmaatschap jeugd t/m 11 jaar€ 29,-
 Introducé: Dagkaart Senioren€ 10,-
 Introducé: Dagkaart Jeugd/Junioren€ 5,-
Inschrijfgeld Senioren€ 0,-
Inschrijfgeld Junioren/jongste jeugd€ 0,-
Donateurs€ 25,-

Een jaarlidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar en zal vervolgens van jaar tot jaar stilzwijgend worden verlengd. Het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart. Bij lidmaatschap gedurende het jaar wordt de contributie pro-rata berekend over de maanden tot de aanvang van het eerste volledige jaarlidmaatschap.

Twiske Tennis Compleet, wat is dat?

TC ‘t Twiske biedt vanaf september 2020 voor alle jeugdleden(4-17 jaar) een nieuwe lidmaatschapsvorm aan: Twiske Tennis Compeet!

• 1x per week tennisles(streven naar groepjes van 4 spelers)
  • 3x per week op dinsdag, woensdag en vrijdag van 17u tot 18u is er een inlooptraining onder toezicht van een tennistrainer van Tennis In Good Company.
  • Tenniscompetitie op zondagen voor alle Tenniskids en junioren.
  • Clubactiviteiten zoals tostitoernooi, ouderkindtoernooi en pepernotentoernooi
  • Een tennistenue bestaande uit een shirt, broek/rokje en trainingspak.

Bekijk hier de uitgebreide folder over Twiske Tennis Compleet

Pasfoto vernieuwen

Wilt u een nieuwe pasfoto op uw tennispas, stuur een pasfoto afm. 35 x 45 mm naar de ledenadministratie.
Jeugd- en juniorleden dienen eens in de 5 jaar een nieuwe pasfoto in te leveren.
Seniorleden tot 50 jaar dienen eens in de 10 jaar een nieuwe pasfoto in te leveren.
afmeting pasfoto: 35 x 45 mm.

Beëindiging lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap kan plaatsvinden door schriftelijke opzegging aan de ledenadministratie. De opzegging dient vier weken vóór 31 december door de ledenadministratie te zijn ontvangen (zie artikel 2 van de statuten). De pasjes voor het nieuwe seizoen worden namelijk in januari door de KNLTB gemaakt op basis van de leden per 31 december. Door opzegging behoudt het lid alle rechten van het lidmaatschap tot 1 april van het opvolgend kalenderjaar.