Competitie inschrijving winter 2020/2021

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Er moeten minimaal 4 spelers worden opgegeven.
Heb je geen team en wil je toch graag competitie spelen? Dat kan.
Klik hier voor het formulier “Individuele inschrijving”
De competitleiding zal je een bevestigingsmail retour sturen indien de inschrijving is ontvangen,
zodat je weet dat de inschrijving goed ontvangen is.

Je kunt inschrijven t/m 13 september 2020:

Kijk hier voor de inschrijfmogelijkheden.

---------------------
*Starterscompetitie, 2 dubbelpartijen, alle combinaties mogelijk.
** Jeugd 11 t/m 14 jaar, gemengd spelen (jongens en meisjes spelen door, met en tegen elkaar)

Ter info:
- Voor de starterscompetitie op donderdagavond kunnen zich maximaal 4 teams inschrijven.
- Voor vrijdagavond wintercompetitie kunnen zich maximaal 6 teams inschrijven.
- We spelen géén zaterdagavond competitie.
- Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar vcl@tc-twiske.nl

Akkoord

Ik ga, als aanvoerder van dit ingeschreven team, er mee akkoord dat ik verantwoordelijk ben voor:

• De betaling van EUR. 45,- inschrijfgeld voor deelname aan RWBC 2020/2021 aan TC 't Twiske
  • De betaling van eventueel bestelde ballen aan TC 't Twiske
  • De betaling van eventuele opgelegde boetes van de KNLTB veroorzaakt door het team of teamleden. Bijv. terugtrekken zonder geldige reden van het team uit de competitie (EUR. 225,-), niet op komen dagen bij een wedstrijd of het niet tijdig invoeren van de uitslag van een thuiswedstrijd (EUR. 15,-)