Competitie inschrijving winter 2017/2018

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Er moeten minimaal 4 spelers worden opgegeven.
Heb je geen team en wil je toch graag competitie spelen? Dat kan.
Klik hier voor het formulier “Individuele inschrijving”

De competitleiding zal je een bevestigingsmail retour sturen indien de inschrijving is ontvangen,
zodat je weet dat de inschrijving goed ontvangen is.

Je kunt inschrijven tot 10 september 2017:

Kijk hier voor de inschrijfmogelijkheden.

Ter info:
D17+ en H17+ speelt 6 wedstrijden (4E en 2D) Mix17+ speelt 5 wedstrijden (2E, 1DD, 1 HD en 1 Mix) 35+ speelt 4 dubbels

Accoord

Ik ga, als aanvoerder van dit ingeschreven team, er mee accoord dat ik verantwoordelijk ben voor:

• De betaling van EUR. 45,- inschrijfgeld voor deelname aan RWBC 2017 aan TC 't Twiske
  • De betaling van eventueel bestelde ballen aan TC 't Twiske
  • De betaling van eventuele opgelegde boetes van de KNLTB veroorzaakt door het team of teamleden. Bijv. terugtrekken zonder geldige reden van het team uit de competitie (EUR. 225,-), niet op komen dagen bij een wedstrijd of het niet tijdig invoeren van de uitslag van een thuiswedstrijd (EUR. 15,-)