Hugo Falcon

in good company

Aloha tennisliefhebber,

Mijn naam is Hugo Falcon en ik ben alweer een aantal jaar met veel plezier clubcoach voor de jeugd op ‘t Twiske. Naast het geven van trainingen ben ik ook verantwoordelijk voor de overige jeugdactiviteiten binnen de vereniging, waaronder bijvoorbeeld de World Tour. Ik streef ernaar om kinderen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met tennis en ze een basis mee te geven voor hun toekomstige sportleven.

Voor iedere leeftijdscategorie werk ik dan ook bewust met een andere aanpak.

Voor de allerkleinste kinderen van 4 tot 6 jaar heb ik een speciaal programma ontwikkeld dat meer gericht is op bewegen, spelen en het ontwikkelen van een goede motoriek. Tegenwoordig heet het Tenniskids blauw.

Maar ook voor de andere leeftijdscategorieën heb ik een specifiek lesprogramma met de juiste accenten.
Naast mijn werkzaamheden voor de jeugd, geef ik ook privélessen en groepslessen aan volwassenen.
Ook organiseer ik regelmatig tennisclinics voor volwassenen op diverse locaties, geef ik ook les op een aantal andere clubs en werk ik met veel plezier als Representative in Nederland voor de Justine Henin Academy in België.

Ik hoop jullie snel op de baan te zien, zodat ik mijn steentje (weer) kan bijdragen aan een gezonde en sportieve ontwikkeling van iedereen bij ’t Twiske!

Voor verdere informatie over mijn activiteiten en achtergrond neem gerust een kijkje op mijn website: www.tennisingoodcompany.nl

Hugo Falcon
www.tennisingoodcompany.nl