Inschrijven Worldtour 2015/2016

nieuwe-kleding-jeugd

Inschrijven Worldtour 2015/2016 rood 6 t/m 9 jaar, oranje 8 t/m 11 jaar & groen t/m 12 jaar

Beste jeugdleden en ouders,
Er kan weer worden ingeschreven voor de onwijs leuke Worldtour 2015/2016. Er wordt iedere 1e zondag van de maand gespeeld, behalve in de maanden december, januari en februari. De wedstrijddag duurt voor rood ongeveer 1,5 uur en voor oranje 2,5 uur. De starttijd is 9.00 uur. De rode competitie wordt op een miniveldje gespeeld en de oranje competitie op een ¾ veld. Wanneer je een keer niet mee kan doen, door vakantie, ziekte of een feestje is dat geen probleem. Wanneer je deelneemt aan de Worldtour krijg je een eigen boekje. Dit boekje neem je iedere keer dat je speelt mee. Voor elke gespeelde wedstrijd krijg je dan een sticker. De wedstrijden worden op diverse tennisparken in de buurt gespeeld. De groene competitie wordt op woensdagmiddag gespeeld, in deze competitie speel je in een vast team.

Let op! Ook de kinderen die nu al meedoen aan de Worldtour zullen zich opnieuw moeten aanmelden.

Stuur onderstaande gegevens door naar twiske.jeugdcommissie@hotmail.com
•    Naam
•    Geboortedatum