Jeugd aktiviteiten

Beste ouders,

Tc Twiske hoopt uw tennissende zoon en/of dochter deze zaterdag vanaf 12.30 te verwelkomen voor een tennistoernooi in het kader van de  Openpasjesdag.

Graag wil ik van dat moment gebruik maken om vanaf 13u, als de jeugd op de baan staat, met u rond de tafel te zitten. Ik wil als bestuurslid jeugdzaken met u van gedachten wisselen over de toekomst van het jeugdtennis op ‘t Twiske, met name over de aktiviteiten die de club nu aanbiedt zoals open trainingen, toernooien, feesten en competities.
Het bestuur ziet een teruglopend aantal jeugdleden en wil enerzijds nieuwe leden werven, maar daarnaast veel doen om de bestaande leden te behouden.
Er zijn al veel ouders betrokken bij de vereniging en ik hoop dat er ouders zijn die het leuk vinden om bijvoorbeeld het clubkampioenschap te organiseren of competitieleider jeugd willen zijn. Er is al een jeugdcommissie, wellicht nu ook een oudercommissie oprichten?
Ik sta open voor meer suggesties.

De koffie/thee staat deze zaterdag vanaf 13u klaar in baan 10.

Groet Vincent Fisscher(bestuurslid jeugdzaken)