Jeugd competitie training

jeugd competitie training

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag, 13 juni hebben we eindelijk na precies 3 maanden de competitie trainingen kunnen hervatten.
Wederom hadden we geluk met het prachtige weer, en konden we onder ideale omstandigheden de kinderen voorbereiden op de competitie.

Wegens de Corona Crisis is de zomercompetitie verplaatst naar september en moeten onze enthousiaste junioren nog even wachten voor ze weer mogen gaan strijden voor de titel.

Het was ook voor het eerst dat de toppers konden trainen in hun nieuwe competitie tenue, aangeboden door onze hoofdtrainer, Hugo Falcon in samenwerking met Akuflex & Van Wijk Drukwerk. Wat zien ze er goed uit !

Zaterdag hadden we ook het genoegen en de eer om ex – ATP speler Sidney de Boer als assistent coach bij de training te hebben.
Sidney verzorgd de zaterdag ochtend lessen op onze vereniging en vond het geweldig om erbij te kunnen zijn ! Dank Sidney !

4 juli gaan we weer verder trainen !

Heb je ook zin om deel te nemen aan de competitie ?
Je kan deelnemen in de categorie Rood, Oranje, Groen en Geel.
Geef je op !

De jeugdcommissie.