Tennisclub 't Twiske

Jeugd competitie training

Jeugd competitie training

Vandaag, zondag 9 februari, hadden we de jeugd competitie training. 8 van de 12 competitie spelers die in april voor het eerst met de ‘gele’ bal gaan spelen. Ze maken de overgang van de ‘groene’ kinder bal naar de volwassen bal. Een hele verandering dus.

Om ze goed voor te bereiden op deze nieuwe fase organiseren we vanuit de Jeugdcommisie deze jeugd competitie trainingen. Hierdoor kunnen ze goed oefenen.
Deze trainingen zijn kosteloos en zijn bedoeld om het spelplezier te vergroten en het spelniveau te verhogen.

We hadden een fantastische dag samen met Coach Nathan, die met zijn jonge en frisse kijk van enorme toegevoegde waarde was voor de kinderen!

Dank aan Ruud van Baan 10 voor de heerlijke chocolademelk met slagroom. Ook aan de ouders die hun kinderen  kwamen motiveren. Motiverende ouders motiveren hun kinderen.

We hebben dit zomerseizoen voor het eerst in lange tijd 17 junioren kinderen in de competitie. We hopen op deze manier deze jonge junioren goed voor te bereiden voor de overgang naar senioren tennis. Zo kunnen we een doorstroming krijgen naar de 18+ leeftijd, die onze nieuwe toekomstige tennisgeneratie moet worden.

Dank aan de voorzitter van de Jeugdcommissie, Vincent Fisscher, die alle middelen inzet om het spelplezier van de Oostzaanse kinderen te verhogen.

Tot de volgende training !
Hoofdcoach Hugo Falcon