Jeugd Worldtour resultaten

Niet alleen de volwassenen deden mee aan de voorjaarscompetitie, maar ook deed onze jeugd afgelopen maanden mee aan de World Tour met de categorieën Oranje 1 en Groen.
De jonge volwassenen 14+ streden ook dapper mee in “Geel “! En ze ze graag “young adults’aangesproken worden

🙂

Ze behaalden de 6 de plek in een hele sterke Poule.Onze ‘Groene”jongens en meisjes haalden de 3de plek, en onze Topper, Enzo Visser, eindigde opde eerste plaats van alle deelnemers met 10 gewonnen & maar 2 verloren wedstrijden. Knap Enzo !De Oranje 1 kinderen behaalden ‘brons’. Al bij al een goed resultaat en vanuit de Jeugdcommissiewillen alle kinderen uitnodigen om zich in te schrijven voor de Najaarscompetitie ! Doe mee !
Groeten Hugo.