Tennisclub 't Twiske

Meet & Beat 2019

Meet & Beat Twiske

Op deze dag waren ruim 20 kinderen van de Brede School Oostzaan te gast bij TC Twiske in het kader van een Meet & Beat tennis/boks event. Onder de professionele begeleiding van tenniscoach Hugo Falcon maakten ze op een speelse manier kennis met tennis. Het tennis was een van de onderdeel van het Meet & Beat event waarbij leerlingen eveneens kennis maken met de bokssport. De ene groep kreeg uitleg van boksleraar en trainer Kees Spanjaardt over de eerste beginselen van het boksen. Diverse onderdelen zoals weerstandskabel en opstoten kwamen aan bod.  Ondertussen vermaakte de andere groep zich uitstekend met racket, bal en tennisspelletjes. De dicht bewolkte hemel beloofde regen maar het bleef gelukkig droog. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. 
——————————————————————-

Wat gaan we doen op 30 april of 1 mei? Op de fiets naar TC ‘ t Twiske natuurlijk! Dankzij het succes van vorig jaar gaan we weer een Meet & Beat event organiseren! Een vrolijke en sportieve invulling van de laatste dag van april en de eerste dag van mei onder leiding van meester Hugo en meester Kees. We verdelen de kinderen in twee groepen.

Onder de professionele begeleiding van tenniscoach Hugo Falcon maakt de ene groep op een speelse manier kennis met tennis.

De andere groep krijgt uitleg van boksleraar en trainer Kees Spanjaardt over de eerste beginselen van het boksen.

Als het weer zo’n mooie en zonnige dag wordt als vorig jaar staat niets een onvergetelijke vakantie activiteit meer in de weg. We rekenen op jullie!
Een geweldige vakantie-activiteit waar je heerlijk met de fiets naar toe kunt gaan. De ervaren bokstrainer Meester Kees en tennis coach Hugo slaan de handen op elkaar en zorgen voor een gezellige mix van boksen en tennis. Deze ochtend staat in het teken van bewegen en we laten je op een speelse manier kennis  maken met beide sporten.

Geef je op en doe met ons mee !
Inschrijving via Mieke Broeks, coördinator Oostzaan https://www.bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.php

  • Natuurlijk is ook je broer of zus of neef of nicht of buurjongen of buurmeisje ook welkom !
  • Waar : TC ‘t Twiske, in het mooie Oostzaan
  • Voor wie : Groep 3 t/m 5
  • Wanneer dinsdag 30 april 2019
  • Hoe laat : 9.30-12.30 uur
  • Voor wie Groep 6 t/m 8
  • Wanneer woensdag 1 mei 2019
  • Hoe laat : 9.30-12.30 uur
  • Let op maar 20 kinderen op één dag.