Najaar World Tour Tennis Competitie 2019

Tennis kids world tour

Hallo allemaal,

Het is nog ver weg, maar de inschrijvingen voor de World tour NAJAAR 2019 zijn afgelopen week van start gegaan !

Wat is de World Tour ?

Dit is een Tennis Team competitie die georganiseerd wordt door de KNLTB ( de Tennisbond in Nederland ).
Dit zijn officiële wedstrijden om kinderen kennis te laten maken met wedstrijd Tennis.
Er wordt gespeeld in de categorieën Rood, Oranje 1 & 2  en in de kleur Groen.Waarom competitie spelen?
Tijdens de competitie speel je een aantal wedstrijdjes met jouw team (2 tot 6 kinderen) tegen kinderen van andere tennisverenigingen bij jou in de buurt.
Het is erg gezellig, je maakt nieuwe vrienden en je leert er ook nog beter van tennissen.
Of je nu pas begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen!

Speeldagen
De Kia Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie en vindt plaats op zondagochtend.

• Rode en Oranje competitie:
    • Speeldata: 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober;
    • Een speeldag duurt bij de Rode competitie ongeveer 1 uur en bij de Oranje competitie 2 à 2,5 uur.
  • Groene competitie:
    • Speeldata:15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober;
    • Bij de Groene competitie duurt een speeldag ongeveer 3 uur.

Geef je nu op!
Jij doet toch ook in het najaar mee aan de leukste competitie van het land?  ​
We hopen veel aanmeldingen te krijgen voor het najaar 2019 !

Geef je snel op via twiske.jeugdcommissie@hotmail.com !

De Jeugdcommissie​. 🏆