Open en Dicht toernooi

Monique en Raymond

Bar Baan 10 Open en Dicht toernooi

In de zomer organiseren wij al jaren dit toernooi. Dit toernooi wordt gespeeld in 1 weekend, je bent dus niet een hele week bezig.

De gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop. Zo is er op de vrijdag avond voor alle deelnemers een lekkere cocktail of een ander zomers drankje met natuurlijk de nodige hapjes om de inwendige mens te versterken. Op zaterdag gaan we iets lekkers eten met z’n allen, meestal van de BBQ. En op zondag spelen we dan de finales en de halve finales. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 8-7-6 en 5 dus bijna alle leden van onze club kunnen meedoen en juist voor de nieuwe en beginnende leden is dit een heel leuk toernooi om mee te beginnen. Lekker een wedstrijdje spelen in de vertrouwde omgeving van je eigen clubje.

Mocht je geen partner kunnen vinden binnen onze vereniging dan mag je ook iemand introduceren. Omdat wij meer verstand hebben van eten en drinken worden wij met dit toernooi al jaren bijgestaan door de onvolprezen koning der indelers Bart Bindt met zijn lieftallige assistente allround Erna, wie kent haar niet. Deze 2 cracks zorgen ervoor dat alles soepeltjes verloopt en keurig op sterkte wordt ingedeeld.

Wij hopen dan ook weer dat veel deelnemers zich zullen inschrijven deze zomer. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt, dit om te voorkomen dat we samen vallen met een ander toernooi. Dus let op de website en de aankondigingen in de kantine.

Monique en Raymond