Zomer Challenge

De Zomer Challenge is begonnen !
De afgelopen maand zijn we binnen de club heel druk geweest met het organiseren van de Twiske Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een zomer-lidmaatschap bij TC ‘t Twiske voor de maanden juni, juli en augustus voor maar €50 (inclusief 4 lessen en eindtoernooi).

Op dit ogenblik heeft deze actie al bijna 100 nieuwe zomer-leden opgeleverd. Een onverwacht mooi succes. Het betekent echter wel werk aan de winkel voor de organisatie.Trainingen en eindtoernooi organiseren, KNLTB-nummers -en pasjes aanvragen,de nieuwe ClubApp introduceren enz. Kortom, we moeten er voor zorgen dat deze nieuwe leden zich welkom gaan voelen bij onze club . Het gaat dus ook betekenen dat we veel nieuwe gezichten gaan tegenkomen op het park en dat het drukker gaat worden op het weer geopende terras en natuurlijk bij het afhangen. In de maand juni zijn er 4 zaterdagmiddagen (6, 13, 20 en 27 juni) 8 banen gereserveerd voor de lessen voor zomer-leden. Dat moet natuurlijk in goede banen geleid worden. Natuurlijk ook ivm de corona-maatregelen. Vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur zijn de banen dan ook bezet voor de Zomer Challenge. We zouden graag iedereen willen vragen om rekening met elkaar en met de nieuwe zomer-leden te houden.  Lukt bijvoorbeeld het afhangen niet goed of gaan dingen niet helemaal zoals je gewend bent op het park; help elkaar en spreek elkaar op een positieve manier aan.  We willen natuurlijk graag dat de Zomer Challengers een leuke tennis-zomer hebben op de club en natuurlijk het allerliefst dat ze blijvend lid worden.
We wensen iedereen een fijne tennis-zomer toe !

Voor vragen of info ; mail naar tc@tc-twiske.nl
ZomerChallenge-team ;  Angelique, Peter, Mees en Erik