30+ toernooi 2017

Vrijdag 27 oktober gaan we weer van start met het laatste en gezelligste toernooi van het jaar. Ieder jaar hebben we een thema en dit jaar is het ‘Country & Western’
Zoals gebruikelijk wordt er in pooltjes gespeeld dus je speelt altijd meerdere wedstrijden.  Ook zoals gebruikelijk geldt nog altijd de regel dat de gemiddelde leeftijd van het deelnemende team minimaal 30 jaar moet zijn. De minimale leeftijd van de individuele leeftijd is verlaagd naar 18 jaar.
Iemand van 18 jaar kan dus meedoen met een partner 42 jaar. De introduce ’s zijn ook weer welkom en mogen meedoen met een Twiske-lid.
We gaan er dit jaar een Wilde Westen sfeer van maken !  Dat betekent dus een gezellige saloon met veel Country &  Western muziek. Vorig jaar was de 60+ categorie nieuw en was een groot succes. Veel deelnemers en toeschouwers.
Daarom hebben we 3 60+ categorieën geprolongeerd . HD60, DD60 en GD60, afdelingen voor de Twiske 60+ leden .Traditiegetrouw kan er ook weer heerlijk gegeten worden in de kantine.  Heerlijke maaltijden voor maar €7,50 (inclusief glas wijn). De 30+ quizjes zijn inmiddels berucht en dit jaar willen we in het kader van het  thema weer een paar muziekquizjes gaan doen. Ook het grote Rad van Avontuur ontbreekt dit jaar niet .

Wat dit jaar wat vervelend is dat de najaar-competitie en winter-competitie naadloos op elkaar aansluiten. De wintercompetitie begint op 12 november en we ze zijn dus eigenlijk gedwongen om de finaledag op 5 november te houden. Dit betekent echter wel dat we het toernooi tijdens de laatste speelweek van de najaar-competitie moeten organiseren. Dat kan wat organisatorische problemen voor ons en voor de deelnemers aan de najaar-competitie opleveren maar we proberen zo goed als het gaat om met iedereen rekening te houden.

Het toernooi duurt van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 5 november . Inschrijven kan via en kan tot en met maandag 23 oktober.

Inschrijven 30+ toernooi 2017