30+ toernooi 2018

Vrijdag 26 oktober gaan we weer van start met het laatste en gezelligste toernooi van het jaar. Ieder jaar hebben we een thema en dit jaar is het ‘Lekker op de trekker, Boeren & Boerinnen’
Zoals gebruikelijk wordt er in pooltjes gespeeld dus je speelt altijd meerdere wedstrijden.  Ook zoals gebruikelijk geldt nog altijd de regel dat de gemiddelde leeftijd van het deelnemende team minimaal 30 jaar moet zijn. De minimale leeftijd van de individuele leeftijd is 18 jaar.
Iemand van 18 jaar kan dus alleen meedoen met een partner van minimaal 42 jaar. De introduce ’s zijn ook weer welkom en mogen meedoen met een Twiske-lid.
We hebben de 3 60+ categorieën geprolongeerd . HD60, DD60 en GD60, afdelingen voor de Twiske 60+ leden .Traditiegetrouw kan er ook weer heerlijk gegeten worden in de kantine.  Heerlijke maaltijden voor maar €7,50 (inclusief glas wijn). De 30+ quizjes zijn inmiddels berucht en dit jaar willen we in het kader van het  thema weer een paar muziekquizjes gaan doen. Ook het grote Rad van Avontuur ontbreekt dit jaar niet .

Wat dit jaar wat vervelend is dat de najaar-competitie en winter-competitie naadloos op elkaar aansluiten. De wintercompetitie begint op 11 november en we ze zijn dus eigenlijk gedwongen om de finaledag op 4 november te houden. Dit betekent echter wel dat we het toernooi tijdens de laatste speelweek van de najaar-competitie moeten organiseren. Dat kan wat organisatorische problemen voor ons en voor de deelnemers aan de najaar-competitie opleveren maar we proberen zo goed als het gaat om met iedereen rekening te houden.

Het toernooi duurt van vrijdag 26 oktober tot en met zondag 4 november . Inschrijven kan via onderstaande link  en kan tot en met maandag 22 oktober.

Schrijf je dus snel in en spelen op klompen hoeft niet !